Uvjeti pružanja usluga

Svako korištenje web stranica kopija-promet.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Informacije objavljene na ovoj web stranici smiju se koristiti uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka.

Ulažemo razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne možemo biti odgovorni za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na kopija-promet.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Nećemo biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja kopija-promet.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i nećemo biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Izrada naloga

Nakon prijave na stranicu korisnik izrađuje nalog popunjavanjem formulara sa traženim podacima. Nakon što su sva tražena polja popunjena, kliknjem na tipku Spremi nalog se proslijeđuje odabranoj poslovnici u kojoj će se nalog izraditi.

Plaćanje

Plaćanje se vrši u poslovnicama tvrtke KOPIJA-PROMET d.o.o., prilikom preuzimanja ukoliko se materijali dostavljaju, ili putem virmana u korist računa tvrtke KOPIJA-PROMET d.o.o. ukoliko je takva opcija dogovorena.

Preuzimanje

Preuzimanje gotovih materijala se vrši u onoj poslovnici tvrtke KOPIJA-PROMET koja je odabrana prilikom izrade naloga.

Dostava

Dostava se vrši na cijelom teritoriju Republike Hrvatske.